Gratis verzending van uw bestelling
30 dagen Retourrecht
2 jaar Garantie
(+31)0204990892
09.00-13.30 I 14.00-17.30
0

Privacybeleid


Bescherming van persoonsgegevens volgens de LOPD

ILPACK STARTUP, SL, in toepassing van de huidige regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, informeert en verzekert u dat het de nodige maatregelen neemt om de veiligheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de gegevens te garanderen in overeenstemming met de bepalingen van Verordening (EU) 2016/ 679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en de doorgifte daarvan.

Wij informeren u dat door u te registreren op onze Website u een Gebruiker wordt. Als Gebruiker verklaart u dat u wettelijk bevoegd bent om het Privacybeleid volledig te begrijpen en te accepteren.

Dit privacybeleid moet worden gelezen samen met ons Cookiebeleid en de Algemene Voorwaarden in de veronderstelling dat u een aankoop gaat doen op onze website.

 

WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE BEHANDELING VAN UW GEGEVENS?

Dit privacybeleid regelt het gebruik van de website www.bureaustoelpro.nl, waarvan ILPACK STARTUP, S.L., de eigenaar is.

De verantwoordelijke gegevensbeheerder is ILPACK STARTUP, SL, geregistreerd in het Bizkaia Mercantile Registry met aktenummer 2014/831 invoernummer 1/2014 / 14.955.0, krant 360, stoel 489 in volume 5486, folio 206, invoer 1 met blad BI-65083, met CIF B95779419 en maatschappelijke zetel te Calle Maria diaz de haro 15.2d 48920 Portugalete (Vizcaya), neem contact op via e-mail info@bureaustoelpro.nl.

Het beheer hebben we uitbesteed aan de volgende dienstverleners (die zich ertoe hebben verbonden de wettelijke bepalingen na te leven die van toepassing zijn op het gebied van gegevensbescherming, op het moment van hun contract):

 

 1. Addis Network S.L, met adres op C / Leonardo Da Vinci 22, Parque Tecnologico Valencia, 46980 Paterna, Spanje. NIF / CIF nº B97388151, Addis Network S.L. levert computerontwikkeling en -onderhoud.

U kunt het privacybeleid en andere juridische aspecten van het bedrijf raadplegen op:  https://www.addis.es/condiciones-generales.

 

 1. Confix SA, met adres General Castaños 51 - A, 48920 Portugalete, Spanje. NIF / CIF-nummer A48211668. Confix S: A levert beheerdiensten.

Gebruikers gaan ermee akkoord gebonden te zijn aan de bepalingen en voorwaarden die in dit document met algemene voorwaarden zijn uiteengezet, voor zover dit op hen van toepassing kan zijn.

WAT VOOR INFORMATIE VERZAMELEN WIJ?

Om de in dit privacybeleid gespecificeerde gegevensverwerking uit te voeren, hebben we bepaalde informatie over de gebruiker nodig. Om deze reden verzamelen we de informatie die u ons verstrekt via de verschillende interactie- en communicatiekanalen, zoals informatie- en contactformulieren, bedrijfsprofielen op sociale netwerken, registratie van aankoopgegevens, enz.

De gegevens die we via de voorgaande kanalen kunnen verzamelen zijn naam, achternaam, identiteitsnummer, KVK-nummer of BTW-nummer, telefoon, verzend- en factuuradres, postcode, plaats, provincie, land, e-mailadres, antwoorden die u verstrekt op tevredenheidsenquêtes of evaluatie van producten, diensten, etc., uw kenmerken, voorkeuren, smaak, interesseonderwerpen, uw sociale-mediaprofielen (in gevallen waarin u ermee instemt deze persoonlijke informatie met ons te delen), informatie over uw gebruik en navigatie op de Website (webpagina van waaruit u landt op de website, start- en verlating, IP-adres, tijd dat u op de website bent geweest), meningen over producten, diensten, we slaan ook een "sessie-ID" op die overeenkomt met een interne code die u identificeert als gebruiker etc.

OP WELKE MANIEREN VERZAMELEN WIJ UW PERSOONLIJKE GEGEVENS?

We verzamelen en verwerken alleen informatie die u ons verstrekt via de volgende kanalen:

 • Registratie van winkelwageninformatie
 • Interactie met de Website en onze profielen op sociale netwerken: door het gebruik dat u maakt van de Website tijdens het browsen en door de interactie die u mogelijk heeft via de profielen op verschillende sociale netwerken.
 • Meningen en reacties op product- of service-evaluaties: waarin u ons persoonlijke gegevens verstrekt om commentaar te geven op een van de berichten op onze blog, of om uw indrukken of evaluaties van producten, diensten, klantervaring, tevredenheidsniveau, enz. te geven.


WAT DOEN WIJ MET UW PERSOONLIJKE GEGEVENS EN MET WELKE DOELEINDEN?

Om u gedetailleerd te informeren over de doeleinden waarvoor we uw gegevens verwerken, hebben we de informatie met betrekking tot elke verwerking in afzonderlijke tabellen ondergebracht. Zo kunt u alle specifieke informatie over elk van de verwerking die wij met uw gegevens uitvoeren, terugvinden in de bijbehorende tabel. 

Elke tabel die de overeenkomstige verwerking beschrijft, bevat de volgende informatie:

 

Contractbeheer met klanten

   

Tot welk doeleinde?

Op welke rechtsgrond?

Hoe lang worden de gegevens bewaard?

Wat zijn uw rechten?

       

·         Correct afhandelen van de aankoop van het product en/of contracteren van de dienstverlening.

Uitvoering van het door ILPACK en de klant ondertekende verkoopovereenkomst of servicecontract. 

De persoonsgegevens worden door ILPACK verwerkt zolang het contract voor de verkoop van het product of de dienst ondertekend door ILPACK en de klant van kracht is.

 

·         Beheer van de effectieve betaling van het gekochte product of de gecontracteerde service

Vervolgens worden de verstrekte persoonsgegevens bewaard voor de wettelijk bepaalde termijn van verjaring van de handelingen die kunnen ontstaan naar aanleiding van of in verband met de door ILPACK en de klant ondertekende productaankoop- of serviceovereenkomst.

U hebt het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van uw gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie.

·         Beheer van elke klacht met betrekking tot het gekochte product of de gecontracteerde service.

 

 

·         Een klantenservice aanbieden om twijfels op te lossen en te reageren op informatieverzoeken via de verschillende beschikbare kanalen.

Zodra de maximale periode van gegevensverwerking is verstreken, zal ILPACK de persoonlijke gegevens van de gebruiker anonimiseren of verwijderen.

 

·         Het versturen van tevredenheidsonderzoeken en verzoeken tot reviews van producten/diensten.

 

 

 

Beheer van gebruikersaccounts van de Website

   
       

Tot welk doeleinde?

Op welke rechtsgrond?

Hoe lang worden de gegevens bewaard?

Wat zijn uw rechten?

       

·         Het versturen van tevredenheidsonderzoeken en verzoeken tot reviews van producten/diensten.

De wettelijke basis voor de behandeling van uw gegevens is de uitdrukkelijke toestemming die de gebruiker aan ILPACK geeft bij het registreren om een gebruikersaccount aan te maken en het invullen van het bijbehorende formulier.

Uw persoonlijke gegevens worden door ILPACK verwerkt zolang de gebruiker niet om verwijdering van zijn gegevens verzoekt of zolang het gebruikersaccount actief blijft.

 

·         Een klantenservice aanbieden om twijfels op te lossen en te reageren op informatieverzoeken via de verschillende beschikbare kanalen.

Het account wordt als inactief beschouwd wanneer de gebruiker het gedurende een periode van xxx jaar niet heeft gebruikt. Na de periode van inactiviteit zal ILPACK de persoonlijke gegevens van de gebruiker anonimiseren of verwijderen.

U hebt het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van uw gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie

U ontvangt via onze nieuwsbrieven nieuwtjes om op de hoogte te blijven van trends.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marketingacties, reclame en verzending van commerciële communicatie via elektronische kanalen

 
       

Tot welk doeleinde?

Op welke rechtsgrond?

Hoe lang worden de gegevens bewaard?

Wat zijn uw rechten?

       

·        Online en social media reclame voor eigen producten.

De wettelijke basis voor de verwerking van uw gegevens is de uitdrukkelijke toestemming die de gebruiker aan ILPACK geeft bij het registreren van een gebruikersaccount en het invullen van het bijbehorende formulier.

Uw persoonlijke gegevens worden door ILPACK verwerkt zolang u uw gebruikersaccount op de website aanhoudt of het contract voor de verkoop van het product of het contracteren van diensten van kracht is, tenzij u uw recht van verzet of verwijdering uitoefent

U hebt te allen tijde het recht om bezwaar te maken tegen het ontvangen van commerciële communicatie. U kunt het op de volgende manieren doen:

·        Het verzenden van commerciële communicatie voor reclame- en promotiedoeleinden (niet gepersonaliseerd).

Zodra de maximale periode van gegevensverwerking is verstreken, zal ILPACK de persoonlijke gegevens van de gebruiker anonimiseren of verwijderen.

.       Uw toestemming intrekken door een e-mail te sturen met het verzoek: info@ilpack.com

 

 

.       Volg de instructies in de footer, onderaan de tekst van elk van de elektronische communicatie-uitingen die u ontvangt.

 

 

 Evenzo hebt u het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van uw gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie.

 

 

 

 

Analyse, segmentatie en profilering van klanten en gebruikers van de website voor statistische en zakelijke doeleinden

       

Tot welk doeleinde?

Op welke rechtsgrond?

Hoe lang worden de gegevens bewaard?

Wat zijn uw rechten?

       

Om de profilering uit te voeren, hebben we informatie nodig over uw basisgegevens (adres, leeftijd, volledige naam en adres), uw kenmerken, voorkeuren, smaken, interessegebieden, details van de bestellingen / aankopen van producten die u doet, uw sociale media-profielen ( in de gevallen waarin u ermee instemt deze persoonlijke informatie met ons te delen), informatie over uw aankoopgeschiedenis en het profiteren van de voordelen van het loyaliteitsprogramma, gebruikspatroon van de Website, meningen over producten, diensten, evenementen en/of klant ervaring in winkels enz

De wettelijke basis voor de behandeling van uw gegevens is het legitieme belang van ILPACK om de bruikbaarheid van de Website en de efficiëntie en winstgevendheid van de door ILPACK aangeboden producten en diensten te analyseren en te kennen en, waar nodig, te wijzigen of te ontwikkelen.

Uw persoonlijke gegevens worden door ILPACK verwerkt zolang u uw gebruikersaccount op de website aanhoudt of het contract voor de verkoop van het product of het contracteren van diensten van kracht is, tenzij u uw recht van verzet of verwijdering uitoefent

U hebt te allen tijde het recht om bezwaar te maken tegen het ontvangen van commerciële communicatie. U kunt het op de volgende manieren doen:

De verkregen profielen worden gebruikt om u promoties en gepersonaliseerde commerciële communicatie aan te bieden, in overeenstemming met uw smaak, voorkeuren, interesses en servicegeschiedenis. Zo vermijden we u promoties of commerciële mededelingen te sturen die u niet interesseren. Door al uw persoonlijke gegevens te profileren, kunnen we uw smaak beter begrijpen, zodat de promoties en commerciële communicatie die u ontvangt, persoonlijker zijn en beter aansluiten bij uw voorkeuren en interesses.

Zodra de maximale periode van gegevensverwerking is verstreken, zal ILPACK de persoonlijke gegevens van de gebruiker anonimiseren of verwijderen.

 

·         Rapporten en statistieken maken

 

.       Uw toestemming op elk moment intrekken door een e-mail te sturen met het verzoek naar: info@ilpack.com

 

 

.       Volg de instructies in de footer, onderaan de tekst van elk van de elektronische communicatie-uitingen die u ontvangt.

.        Verbeteren van de Website en de producten en diensten aangeboden door ILPACK en deze aanpassen aan veranderingen in trends met betrekking tot de activiteit van klanten en gebruikers.

 

 Evenzo hebt u het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van uw gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie.

 

Onderhoud van bijgewerkte verwijderlijsten om te voorkomen dat er contact wordt gemaakt, in het geval dat de klant of gebruiker hierom heeft verzocht.

       

Tot welk doeleinde?

Op welke rechtsgrond?

Hoe lang worden de gegevens bewaard?

Wat zijn uw rechten?

       

Een bijgewerkte lijst bijhouden van al die klanten en gebruikers die hebben verzocht om verwijdering van hun gegevens of zich op enig moment hebben verzet tegen het verzenden van commerciële communicatie door ons.

Wettelijke verplichting: Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en het vrije verkeer van deze gegevens en bij welke richtlijn 95/46 / CE wordt ingetrokken, verplicht het ons om uw rechten te respecteren en bewijs te bewaren van onze naleving van uw verzoek tot verwijdering.

We bewaren uw persoonlijke gegevens gedurende de wettelijk voorziene periode voor het indienen van een klacht met betrekking tot een ineffectieve of slechte reactie van onze kant op het recht op verwijdering of verzet dat u hebt uitgeoefend.

De gebruiker of klant heeft het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van hun gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie.

 

Zodra de maximale periode van gegevensverwerking is verstreken, zal ILPACK de persoonlijke gegevens van de gebruiker anonimiseren of verwijderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Analyse van gebruik, werking en verbetering van het web

   
       

Tot welk doeleinde?

Op welke rechtsgrond?

Hoe lang worden de gegevens bewaard?

Wat zijn uw rechten?

       

·         Herkennen van de gebruiker wanneer hij terugkeert naar de Website.

Toestemming van de gebruiker

 

De gebruiker of klant heeft het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van hun gegevens, evenals andere rechten, zoals uitgelegd in de aanvullende informatie

·         In staat stellen van het delen van website-inhoud via sociale media en communicatiekanalen.

We bewaren uw persoonlijke gegevens voor de periode die elk type cookie nodig heeft of totdat u uw toestemming intrekt of uw recht op bezwaar uitoefent.

·        Beveiligen en beschermen van de website tegen kwaadwillig gebruik.

 

·         De Website aanpassen aan het type device dat door de gebruiker wordt gebruikt.

 

.      De Website aanpassen aan de door de gebruiker gekozen instellingen en deze onthouden.

 

.      Het bestuderen van mogelijke verbeteringen aan de Website om de gebruikservaring te optimaliseren en de implementatie hiervan.

 

 

 

.      Te allen tijde de opgevraagde inhoud van de website correct weergeven.

 

 

 

.      De mogelijkheid geven om inhoud van de website op sociale netwerken te delen.

 

 

 

 

WAT ZIJN UW RECHTEN WANNEER U UW GEGEVENS AAN ONS VERSTREKT? 

Recht van toegang: U hebt het recht om ILPACK te laten bevestigen of het uw persoonsgegevens al dan niet verwerkt, en in dit geval het recht om te weten welke gegevens het verwerkt.

Recht op rectificatie: Het bestaat uit de mogelijkheid dat u die gegevens die onjuist of onvolledig zijn, kunt wijzigen. In het verzoek om rectificatie dient u aan te geven welke gegevens u wilt wijzigen.

Recht van bezwaar: U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen onze verwerking van uw gegevens. U hebt te allen tijde het recht om, om redenen die verband houden met uw specifieke situatie, bezwaar te maken tegen het feit dat persoonlijke gegevens die op u betrekking hebben, worden behandeld op basis van het legitieme belang van het bedrijf. ILPACK zal stoppen met het verwerken van persoonsgegevens, tenzij we dwingende legitieme redenen voor de verwerking aan kunnen tonen die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en vrijheden, of voor het formuleren, uitoefenen of verdedigen van klachten.

Recht van verwijdering: Dit recht staat het verwijderen van uw persoonsgegevens toe. De gegevens worden geblokkeerd op een manier die de behandeling ervan verhindert, onverminderd de beschikbaarstelling ervan aan overheidsdiensten, rechters en rechtbanken, ter attentie van mogelijke verantwoordelijkheden die tijdens de verjaringstermijn uit de verwerking kunnen zijn voortgevloeid.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid: U hebt het recht om gegevens uit onze database te kopiëren en over te dragen naar een ander medium om de verwerking ervan te vergemakkelijken. Het is alleen mogelijk om dit recht uit te oefenen wanneer de behandeling is gebaseerd op de uitvoering van een contract of uw toestemming en de behandeling wordt uitgevoerd met geautomatiseerde middelen.

Recht op beperking van de behandeling: Met dit recht kunt u ons vragen de verwerking van uw gegevens op te schorten wanneer:

 • U de juistheid van de gegevens betwist, terwijl ILPACK deze juistheid verifieert.
 • U hebt gebruikgemaakt van uw recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens, terwijl u controleert of de legitieme redenen van ILPACK prevaleren boven die van u als belanghebbende.

Evenzo stelt dit recht u in staat om ILPACK te verzoeken uw persoonlijke gegevens te bewaren wanneer:

 • De gegevensverwerking illegaal is en u zich als belanghebbende verzet tegen het wissen van uw gegevens en u verzoekt in plaats daarvan om een beperking van het gebruik ervan. 
 • ILPACK heeft uw persoonsgegevens niet langer nodig voor de behandeling, maar voor het formuleren, uitvoeren of verdedigen van klachten.

 

HOE OEFEN IK DEZE RECHTEN UIT?

U kunt uw recht uitoefenen door uw verzoek te sturen naar het volgende e-mailadres info@bureaustoelpro.nl, of per post, door middel van een schriftelijk en ondertekend verzoek, vergezeld van een fotokopie van identiteitsbewijs of paspoort, gericht aan het volgende adres: Maria diaz de haro 15, 2d 48920 portugalete (Vizcaya).

Hierbij informeren wij u erover dat, wanneer ILPACK niet correct heeft voldaan aan de uitoefening van uw rechten, u een klacht kunt indienen bij het Spaanse bureau voor gegevensbescherming (AEPD). Als u meer informatie wilt weten over dit recht en hoe u het kunt uitoefenen, kunt u contact opnemen met de AEPD:

 http://www.agpd.es

Tel. 901 100 099 y 91.266.35.17
C/Jorge Juan,6  28001-Madrid

 

Gegevens verzameld door gebruikers van de diensten 

In gevallen waarin de gebruiker bestanden met persoonlijke gegevens op gedeelde hostingservers plaatst, zal ILPACK STARTUP, S.L. niet verantwoordelijk zijn voor de schending door de gebruiker van de GDPR.

Gegevensbewaring in overeenstemming met de LSSI 

ILPACK STARTUP, S.L. deelt mee dat het, als aanbieder van datahostingdiensten en krachtens de bepalingen van Wet 34/2002 van 11 juli, Diensten van de informatiemaatschappij en elektronische handel (LSSI), gedurende een periode van maximaal 12 maanden de essentiële informatie bewaart om de herkomst van de gehoste gegevens en het moment waarop de dienstverlening is begonnen te identificeren.

Het bewaren van deze gegevens doet geen afbreuk aan de geheimhouding van de communicatie en ze mogen alleen worden gebruikt in het kader van een strafrechtelijk onderzoek of voor het waarborgen van de openbare veiligheid, zichzelf ter beschikking stellende aan de rechters en/of rechtbanken of het ministerie indien dit wordt vereist.

De verstrekking van gegevens aan diensten en organen van de staat zal plaatsvinden op grond van de bepalingen van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Itellectuele Eigendomsrechten  www.bureaustoelpro.nl

ILPACK STARTUP, S.L. is de eigenaar van alle auteursrechten, intellectuele en industriële eigendom, "know how" en vele andere rechten die zijn gerelateerd aan de inhoud van de website www.bureaustoelpro.nl en de daarop aangeboden diensten, evenals de nodige programma's voor de implementatie en gerelateerde informatie.

De reproductie, publicatie en / of niet-strikt privégebruik van de inhoud, geheel of gedeeltelijk, van de website www.bureaustoelpro.nl is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Intellectuele eigendom van de software 

De gebruiker moet de programma's van derden respecteren die beschikbaar worden gesteld door ILPACK STARTUP, S.L., ook al zijn ze gratis en/of openbaar beschikbaar.

ILPACK STARTUP, S.L. beschikt over de benodigde intellectuele eigendoms- en exploitatierechten voor de software.

De gebruiker verwerft geen enkel recht of licentie voor de gecontracteerde dienst, op de software die nodig is voor de levering van de dienst, noch op de technische informatie voor het toezicht op de dienst, behalve de rechten en licenties die nodig zijn voor de uitvoering van de gecontracteerde diensten en alleen voor de duur van hetzelfde.

Voor elke actie die de uitvoering van het contract overschrijdt, heeft de gebruiker schriftelijke toestemming nodig van ILPACK STARTUP, SL, waarbij het de gebruiker verboden wordt de configuratie, structuur en bestanden van de servers van ILPACK STARTUP, SL te openen, te wijzigen en te bekijken, ervan uitgaande dat burgerlijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid zal voortvloeien uit elk incident dat zich kan voordoen op de servers en in de beveiligingssystemen als direct gevolg van nalatig of kwaadwillig handelen van uw kant.

Intellectuele eigendom van de gehoste inhoud

Het gebruik in strijd met de wetgeving inzake intellectueel eigendom van de diensten geleverd door ILPACK STARTUP, S.L. is verboden en in het bijzonder:

 • Het gebruik dat in strijd is met de Spaanse wetgeving of dat inbreuk maakt op de rechten van derden.
 • De publicatie of verzending van inhoud die, naar de mening van ILPACK STARTUP, S.L., gewelddadig, obsceen, beledigend, illegaal, racistisch, xenofoob of lasterlijk is.
 • De serienummers van programma's of andere inhoud die de intellectuele eigendomsrechten van derden schendt.
 • Het verzamelen en/of gebruiken van persoonsgegevens van andere gebruikers zonder hun uitdrukkelijke toestemming of in strijd met de bepalingen van Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en het vrije verkeer ervan.
 • Het gebruik van de mailserver en e-mailadressen van het domein om spam te verzenden.

De gebruiker is volledig verantwoordelijk voor de inhoud van zijn website, de verzonden en opgeslagen informatie, de hyperlinks, de claims van derden en juridische stappen met betrekking tot intellectuele eigendom, rechten van derden en de bescherming van minderjarigen.

De gebruiker is verantwoordelijk voor de geldende wet- en regelgeving en de regels die te maken hebben met de werking van de online dienst, elektronische handel, auteursrecht, handhaving van de openbare orde, evenals universele principes van internetgebruik.

De gebruiker vrijwaart ILPACK STARTUP, S.L. voor de kosten gegenereerd door de toerekening van ILPACK STARTUP, S.L. in elk geval waar de verantwoordelijkheid aan de gebruiker kon worden toegeschreven, met inbegrip van kosten en gerechtskosten, zelfs in het geval van een niet-definitieve rechterlijke beslissing.

Bescherming van gehoste informatie 

ILPACK STARTUP, S.L. maakt back-ups van de inhoud die op zijn servers wordt gehost, maar is niet verantwoordelijk voor het verlies of het per ongeluk verwijderen van gegevens door gebruikers. Op dezelfde manier garandeert het niet de volledige vervanging van de gegevens die door de gebruikers zijn verwijderd, aangezien de bovengenoemde gegevens kunnen zijn verwijderd en/of gewijzigd gedurende de periode die is verstreken sinds de laatste back-upkopie.

De aangeboden diensten, met uitzondering van de specifieke back-upservices, omvatten niet de vervanging van de inhoud die wordt bewaard in de back-upkopieën gemaakt door ILPACK STARTUP, S.L., wanneer dit verlies te wijten is aan de gebruiker; in dat geval wordt een tarief bepaald in functie van de complexiteit en de omvang van de recuperatie, steeds met voorafgaande aanvaarding van de gebruiker.

De vervanging van verwijderde gegevens is alleen inbegrepen in de prijs van de service wanneer het verlies van inhoud te wijten is aan oorzaken die kunnen worden toegeschreven aan ILPACK STARTUP, S.L.

Commerciële communicatie 

Bij toepassing van de LSSI, zal ILPACK STARTUP, S.L. geen reclame- of promotionele communicatie per e-mail of andere gelijkwaardige elektronische communicatiemiddelen verzenden die niet eerder zijn aangevraagd of uitdrukkelijk zijn geautoriseerd door de ontvangers ervan.

In het geval van gebruikers met wie een eerdere contractuele relatie bestaat, is ILPACK STARTUP, S.L. wel bevoegd om commerciële communicatie te sturen met betrekking tot producten of diensten van ILPACK STARTUP, S.L. die vergelijkbaar zijn met die welke in eerste instantie met de opdrachtgever zijn overeengekomen.

In elk geval kan de gebruiker, na aantonen van zijn identiteit, vragen dat er geen commerciële informatie meer naar hem wordt verzonden via de kanalen van de Klantenservice

 
We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om het verkeer op onze website te analyseren en uw navigatie te bestuderen. U kan meer informatie vinden in ons Cookiebeleid. U aanvaardt onze Cookies door te klikken op "Aanvaarden en verder gaan".
Instellen        

Beheer van cookies

Personalisering
Nee    Ja
 • Cookies van derden voor analytische doeleinden.
 • Geef gepersonaliseerde aanbevelingen weer op basis van uw browsegedrag op andere sites.
 • Aangepaste campagnes weergeven op andere websites.
functioneel (noodzakelijk)
Nee    Ja
 • Noodzakelijk om door deze site te navigeren en de functies ervan te gebruiken.
 • Identificeer u als gebruiker en sla uw voorkeuren op, zoals taal en valuta.
 • Pas uw ervaring aan op basis van uw browsegedrag.